WWW.GUNSLINGERS.DK
  

                                                   

Hvad er Gunslingers??

        

         

Scandinavian Country Gunslingers, også kaldet S.C.G, er en forening som blev grundlagt for nogle år siden i samarbejde med S.C.C,  (Scandinavian Country Club), da det var et problem med at enhver bare kunne erhverve sig en revolver til løse skud, og skyde løs under forskellige arrangementer, såsom Country-festivaler og lign, uden hensynstagen til at, hvor og hvornår, man gjorde det.

Foreningen blev så stiftet af Jens (Two Gun) Johansen og I Samarbejde med SCC og der blev da lavet et regelsæt, som alle der blev medlem af foreningen, skulle følge.

På landsplan tæller foreningen idag omkring 350 medlemmer ( både cowboys og cowgirls) og som tager ud til forskellige arrangementer, f.eks. Djurs Sommerland´s cowboy-weekend hvor der laves westernshows med dueller og stunt og de udføres af Svendborg Western show, men gunslingers er stadig at finde der .  Vi er også at finde ved åbninger af forskellige arrangementer/countryarrangementer m/salutering i hele landet.

Medlemmerne skal i dag have polititilladelse til at bære deres ”våben”.

Foreningen har desuden en del drenge og piger som er passive medlemmer. De har så attrap revolver der ligner vi andres, og de er selvfølgelig også med til vores arrangementer.

Vi holder generalforsamling en gang om året, hvor vi så samles fra hele landet.